Vårtreffet 2018 St. Hans

Vårtreffet 2018 St. Hans

Publisert av Bente Hørtvedt den 21.08.23.

Midtsommerhelgen 22 - 24 juni 2018 var styret og 18 medlemmer fra NBCC avd Kongsberg og omegn representert på Teksten camping. Teksten Camping blir omtalt som Barnas camping på internett. Campingplassen ligger rett ved siden av Bøelva i Gvarv i Telemark, den har flere aktiviteter for barn og voksne.

Klubben arrangerte eget lotteri som de som ville være med på betalte 50 kr for.

På fredagen hadde klubben samling og klubblederen Jørn fortalte om aktiviteter som klubben skulle ha på lørdag og søndag. Alle medlemmene fikk utdelt en rebus som de kunne tenke på i helgen, kvelden fortsatte med musikk og noen danset litt.

Lørdagen kom og flott vær gjorde det godt å slappe av på plassen, noen gikk tur på området. Klokka 15.00 var det hesteskokasting og svært mange av medlemmene var med, en fin aktivitet som alle kunne følge med på da kun en kastet om gangen.

Ca kl.16 - 17 spiste vi i fellesskap grillmat og koste oss med godt drikke og praten gikk lett. De to beste hesteskokasterne på kvinnelaget og herrelaget fikk premier. Gevinster ble utdelt fra lotteriet.

I samarbeid med NBCC avd. Vestfold ble det trekkspillmusikk på St.Hans aften med bål og en liten kanonsalutt. Godt drikke og en rebus kom fra Vestfoldavdelingen.

Etter en varm og god solskinnshelg dro alle hjemover på søndagen.